Tarieven

Alle tarieven zijn inclusief BTW. Het gebruik van alle hier niet vermelde aanvullende diensten (zoals het maken van verwijzingen en het doorsturen van e-mail) is bij de domeinregistratie inbegrepen.

Registratie of verhuizing van uw domeinnaam (per jaar) € 9.95
Houderwijziging * € 7.45
Nameservers wijzigen gratis
Heractivatie vanuit quarantaine (inclusief verlenging) ** € 35.00

* Dit tarief geldt voor het wijzigen van de naam van de houder of de feitelijke houder van de domeinnaam. Het wijzigen van adres- of contactgegevens van de domeinnaamhouder of contactpersoon is gratis.

** Alleen voor domeinnamen die bij de registry in quarantaine zijn geplaatst. Verlopen domeinnamen die nog niet bij de registry in quarantaine staan kunnen tegen het reguliere tarief worden verlengd. Het moment waarop een verlopen domeinnaam in quarantaine wordt geplaatst verschilt per extensie: .nl op de laatste dag van het kwartaal, .be op de laatste dag van de maand, .eu direct na de verloopdatum.

Een domeinnaam die door een andere registrar in quarantaine is geplaatst dient te worden geheractiveerd alvorens de domeinnaam naar DomainClaim te verhuizen. Vanwege de hoge kosten van een verhuizing vanuit quarantaine biedt DomainClaim deze optie niet aan.

Uw domeinnaam binnen vijf minuten geregistreerd.

Heeft u nog vragen? Bezoek onze website op www.domainclaim.eu voor meer informatie of om contact met ons op te nemen.